Seisoin koneessa kun han kaveli kaytavaa minua kohden. Hymyilin ja toivotin hanet tervetulleeksi. Han vastasi hymyyni muodollisesti. Kaveli ohitseni ja pysahtyi muutaman penkkirivin paahan, riisui puvuntakkinsa, ojensi sen kollegalleni ja istui sitten kaytavan viereen. Naprasi tietokonettaan ja rapisteli Financial Timesia. Seurasin hanen toimiaan sivusilmalla, samalla kun jatkoin muiden saapujien tervehtimista.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kun lentokone irtosi asfaltista katselin miehen hartialinjaa ja jalkaa joiden silhuetti nakyi paikalleni. Iso ja voimakas mies.

 

 

-         Good evening Sir, You care for something to drink?

Hunajaa aanessani kumarruin hanen puoleensa. Menin tietoisesti liian lahelle. Annoin kateni viipya harteillaan. Reiden koskettaa reitta. Tunsin hanen tuoksunsa ja halusin hanen tuntea minun. Kumartuessani nostamaan juomia vaunusta kaannyin ja annoin takapuoleni kaaren, kuin vahingossa, pyyhkaista hanen jalkaansa. Tunsin hanen varahtavan. Valillamme oli jotain.

 

Seuraavan kaksituntisen pyrin kayttamaan kaikki mahdolliset tilaisuudet paastakseni taman miehen lahelle, nuuskaistakseni hanta, hipaistakseni hanen hartioitaan tai vain varastamaan katseen. Han osallistui peliin ja pelasimme sita niin rohkeasti kuin uskalsimme.

 

Laskeutuessamme olin pettynyt silla tiesin paluulennon olevan vaistamatta <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />edessa. Halusin miehen muistavan minut. Etsivan minut kasiinsa. Odotin oikeaa hetkea.

 

Tuijotin herkeamatta kaytavaan paikaltani. Tiesin etta han aivan varmasti katsoo pian suuntaani. Kone rullasi kohti porttia. Matkustajat liikehtivat tuoleillaan levottomina ja hamuilivat jo laukkujaan. Tuijotin ja odotin. Lopulta nain kuinka miehen hartiat lahtivat hitaasti kaantymaan, ilkikurinen nauru kupli sisallani kun nain hanen katseensa kohdistuvan suuntaani. Katsoin hanta tiukasti silmiin ja samalla levitin hitaasti reiteni. Mies siirsi viipyillen katseensa nousseeseen helmaani, avattuihin reisiini ja hamaraan niiden valissa. Hymyillen han nosti katseensa takaisin ja muodosti huulillaan lupauksen:

 

- I’ll find you.