Kaksi lihavaa, punakkaa ja vastenmielista sikaa istuu busineksessa ja nauraa irstaasti jollein jonka toinen kertoi. Toinen kohottaa kattaan ja painaa kutsunappia. Katson keittiosta kun han tekee sen. Taas. Samat kusipaat ovat juoksuttaneet koko miehistoa lahdosta lahtien. Eika ole vaikea arvata mista tallakin kertaa on kyse. Kavelen miehia kohti ja hymyilen kauniisti. Mielessani naen vakivaltaisia kuvia kuinka kouluttaisin oikeaa asiakaskayttaytymista naihin miehiin.

- No herrat mita saisi olla, talla kertaa?

- Konjakkia, molemmille. Laita tuplat. Tai tuo koko pullo samantien.  Kiiltava naamainen paskiainen katsahtaa taman sanoessaan toista ja molemmat purskahtavat eltaantuneeseen nauruun.

- Joo, jata koko pullo! Eipahan tarvitse sitten meidan kokoajan soitella.

Hymyilen sanomatta sanaakaan ja kavelen keittiosta konjakkipullon. Kaadan molemmille tuhdit lasilliset mutten jata pulloa poytaan. Tunnen pois kavellessani kuinka miehet katsovat poistuvaa selkaani ja kaytavan puolimmainen myos takapuoltani ja saariani. Kuulen muutamia irtonaisia sanoja sielta taalta.

- ...nihilisti... just niin tyypillista... kummia ammia.... tiukka perse..

Keittiossa katsomme kollegan kanssa toisiamme muttemme sano mitaan. Ei tarvitse. Tata tama on. Laitan konjakkipullon hyllylle, otan lasin vetta ja istun alas. Huuleni eivat ehdi koskettaa muovista mukiani kun soittokello jo taas soi. Vilkaisen paikaltani kaytavalle ja naen juuri palvelemani herran hikitaplaisen kainalon sulkeutuvan alas, tanakan torson viereen. Nousen ylos ja kavelen miesten luokse.

- Miten voin auttaa?

- Kipaseppas tytto yhet kaljat viela. Pistaa tama konjakki niin janottamaan..

Niimpa. Tata jatkuu viela reilun tunnin. Jossain vaiheessa alamme rajoittamaan tarjoilua heidan suuntaansa. Siihen mennessa kaikki on mennyt juuri kuten he matkansa halusivatkin menevat. Ryypaten ja juoksuttaen. Nyt konjakki alkaa tehda tehtavaansa. Toinen nousee huojuen pystyyn ja lahtee epavakaan tynnyrimaisesti vyorymaan kohti vessaa. Toinen jaa yksinaisena paikalleen kaivelemaan nenaansa. Ottaa sitten sormen sieraimestaan, katsahtaa sita ja nostaa sen sitten taas soittonapille.

- Niin mita saisi olla?

- Tietaako neiti mik-khh-si me miehet tavataan kut-tssh-sua sinunlaisiasi naisia?

- No ei nyt tule mitaan mieleen. Jotenkin arvaan etta aiot nyt sen nyt minulle kertoa.

- Joo, kato maailmalla oppii.

- Niin mita? Oppii mita?

- Kielia.

- ???

- Joo. Dick teasereiksi me teita tavataan kutsua.

- Kullin kutittajiksi!

- Tajuatko?

- Dick Teaser!!

Mies meinaa kuolla nauruun. Hanen rasvainen naamansa on vaantynyt melkein tuskaiseen irveeseen ja pienet hikipisarat tiristyvat otsanahkaan hanen haukkoessa henkeaan. Mies vaantyy tuolissaan kaksin kerroin ja nayttaa kuin saisi sydankohtauksen. Toivon etta saisi. Seison paikallani ja katselen edessani rohisevaa, korskuvaa ja punaista ihmisraunioita.

Ihan oikeesti. Mita helvettia? Mista naita possuja oikein tulee?